Fönstertvätt

Så fort solen skiner mot fönstret blir allt smuts och kladdig synligt, nu är det verkligen dags för en fönstertvätt. För att resultatet ska bli så felfritt som möjligt är det viktigt att anlita professionella fönsterputsare i Täby som har tillgång till bra fönsterputsmedel och redskap som garanterar att inga ränder eller immig hinna bildas.

Moderna redskap för alla sorters fönster

I vårt dagliga arbete använder vi oss av olika redskap beroende på vilken typ av fönstertvätt som ska utföras, för alla fönster är olika och kan ibland behöva en annorlunda fönsterputsning för att bli helt ren. Har du ett väldigt stort och högt fönster använder vi oss av ett teleskopskaft med tillhörande gummiskrapa och tvättpäls för att komma åt högst upp. Det är bättre att överlåta fönstertvätten till erfarna fönsterputsare i Täby, då vi jobbar med säkerhet, kvalité och noggrannhet i fokus.

Den standardutrustning vi använder vid fönsterputs i Täby är:

I vårt arbete använder vi moderna redskap från pålitliga leverantörer. Vi vet att en bra fönstertvätt grundar sig i rätt rengöringsmedel och fönsterputsredskap som kommer nära fönstret för att skrapa bort smuts och kladd.

  • Fönsterputsmedel
  • Hink
  • Fönsterskrapa med gummi
  • Tvättpäls och tvättpälshållare
  • Torktrasor i bomull
  • stege

Fönstertvätt med RUT-avdrag

Vi använder en enkel prissättning för vårt arbete där priset baseras på antalet fönster som ska tvättas. Kort och gott kan man säga att desto fler fönster som behöver tvättas, så blir priset detsamma. När vi blir anlitade för fönstertvätt i lägenheter brukar vi oftast erbjuda ett fast pris på våra tjänster, baserat på bostadens storlek.

  • Med åren har vi lärt oss att lägenheter med samma boyta, i snitt har samma antal fönster vilket gör det enklare för oss att presentera en korrekt offert för fönstertvätt i lägenheter. 

För att få ett korrekt prisförslag rekommenderar vi att du kontaktar oss för att berätta mer om hur du bor, så kan vi ge dig ett exakt pris för fönstertvätt i Täby. Glöm inte bort att du som privatperson kan anlita oss för fönsterputs i Täby till förmånliga RUT-avdraget.

Anita oss för en väl utförd fönsterputs i Täby. Med moderna verktyg och det bästa rengöringsmedlet på marknaden får du en fönstertvätt med kvalité.