Om oss

Jansson Fönsterputs har i nästan 15 års tid sett till att alla fönster i Vallentuna är skinande rena, så pass rena att man alltid måste fundera på om fönstret är öppet eller inte. Det är tack vare vår gedigna arbete och stora engagemang för våra arbetsuppgifter som vi än idag ser vår fönsterputs som rena rama barnleken. Både företag och privatpersoner kan anlita oss.

Lång erfarenhet och förstklassig service

Vi som arbetar på Jansson Fönsterputs har alla bred och lång erfarenhet inom yrket så att vi kan erbjuda våra kunder bästa tänkbara kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. De privatpersoner som anlitar oss för fönsterputs kan även använda det förmånliga RUT-avdraget för upp till 50% avdrag på våra tjänster. Det kallar vi bra service!

anställd fönsterputsare som tvättar fönster på utsidan.

Nöjda kunder gör hela vår arbetsdag

Alla våra medarbetare arbetar för att göra våra kunder nöjda och uppfylla deras behov, vad det än kan vara. Vi strävar alltid efter högsta kvalité i vårt arbete och vi blir alltid glada när vi får åka ut på uppdrag till tidigare kunder som är nöjda över vårt arbete. Det är deras glädje som gör Jansson Fönsterputs till den bästa arbetsplatsen.

UC där Jansson Fönsterputs har högst kreditvärdighet

Om du har några funderingar om vår verksamhet eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, är du välkommen att kontakta oss för att veta mer om vår fönsterputs i Täby.