Kontorsstädning

Det är viktigt att upprätthålla en ren och städad arbetsplats, inte minst för dina anställdas trivsel utan deras hälsa blir bättre av att ha det rent runt sig. För att inte behöva utföra städningen själv kan du anlita oss istället för att utföra en enkel städning av dina företagslokaler i kombination med att vi utför fönsterputs i Täby. 

Det här ingår i vår städning för företag

Det första vi gör inför vårt möte är att gå igenom de behov som behöver uppfyllas på arbetsplatsen. För en kvalitativ kontorsstädning är det viktigt för oss att göra en korrekt bedömning av vad för hjälp vi kan bidra med och hur vi bäst ska utföra vår städning för företag så att det passar din arbetsplats. Med fönsterputs och städning blir kontoret rent och trevligt att vistas i. Vi kan utföra städningen enligt ett satt dagsschema eller de dagar som passar, där vi följer en satt checklista och bland annat utför:

  • Städning där fönsterputs ingår
  • Dammsuger golvet
  • Gör rent allmänna ytor som köket, matsal och konferensrum
  • Tömmer papperskorgar
Person som tvättar utsidan av ett fönster. Solen lyser i bakgrunden.

Långsiktiga lösningar för dina behov

Vår målsättning är att finna långsiktiga lösningar till våra kunders behov och nuvarande förutsättningar. Städning för företag är ett återkommande behov som våra medarbetare har lång erfarenhet av och som vi mer än gärna skräddarsyr så att vi tillsammans kan skapa en långsiktig lösning. Vi kombinera alltid vår kontorsstädning med fönsterputs i Täby, för en komplett service för ditt företag.

Prisvärd städning i stora och mindre kontorslokaler

Behöver du får ordning på städningen på kontoret är det dags att du vänder till dig våra erfarna fönsterputsare för ett väl utfört arbete. För oss spelar det ingen roll om du sitter i stora eller mindre företagslokaler, vi kommer utföra vårt arbete med samma noggrannhet och professionalism som alltid.

Om du vill veta mer om vad som ingår i vår kontorsstädning med tillhörande fönsterputs är du välkommen att kontakta oss för mer information. Ange dina önskemål i kontaktformuläret så att vi kan presentera en korrekt offert till dig.

Är ditt företag i behov av städning och fönsterputs i Täby ska du kontakta oss. Vi erbjuder prisvärd service med fokus på högsta kvalité.